Telefon Hattı : 4440591
Whatsapp Destek Hattı : 08508888173
İndirim
3,990.00 TL
KDV Dahil

Havalı Taşlama 125 Mm - Sappower

Stok Kodu: AG-2

3,990.00 TL

Sappower AG-2 Havalı Taşlama 125 mm, metal kesme, taşlama, kaynak dikişi temizleme, çapak alma ve yüzey düzeltme işlemleri için geliştirilmiş profesyonel bir pnömatik avuç taşlama makinesidir. Basınçlı hava ile çalışan güçlü motoru, 11.000 dev/dk boşta devir hızı ve 0,65 HP motor gücü sayesinde zorlu uygulamalarda hızlı ve kontrollü çalışma imkânı sunar. 125 mm disk kapasitesi, farklı kesme ve taşlama uygulamalarında geniş kullanım alanı sağlarken, dayanıklı alüminyum gövdesi uzun ömürlü kullanım sunar. Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde oto servisleri, kaporta atölyeleri, metal işleme işletmeleri ve sanayi tesisleri için ideal profesyonel bir ekipmandır.

Sappower AG-2 Havalı Taşlama 125 mm, otomotiv servisleri, kaporta atölyeleri, metal işleme işletmeleri ve sanayi tesislerinde kullanılan profesyonel bir pnömatik avuç taşlama makinesidir. Basınçlı hava ile çalışan güçlü yapısı sayesinde metal kesme, taşlama, kaynak dikişi temizleme, çapak alma, pas giderme ve yüzey hazırlama gibi birçok uygulamanın hızlı ve kontrollü şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Sappower AG-2, 11.000 dev/dk boşta devir hızı ve 0,65 HP motor gücü sayesinde yüksek çalışma performansı sunar. 125 mm disk kapasitesi, farklı kesme ve taşlama diskleriyle çalışmaya olanak sağlayarak profesyonel kullanıcıların çeşitli uygulamalarını tek bir ekipmanla gerçekleştirmesine yardımcı olur.

Dayanıklı alüminyum gövdesi, zorlu servis ve sanayi koşullarında uzun süreli kullanım için sağlam bir yapı sunarken, 1,70 kg ağırlığı ekipmanın daha rahat kontrol edilmesine katkı sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde özellikle uzun süreli taşlama ve yüzey hazırlama çalışmalarında kullanıcı konforunu artırır.

6,3 bar çalışma basıncı, 140 L/dk hava tüketimi ve 1/4" hava girişi ile standart profesyonel kompresör sistemleriyle kullanılabilir. Optimum performans için uygun hava kapasitesine sahip kompresör ve minimum 10 mm iç çapa sahip hava hortumu kullanılması tavsiye edilir.

Sappower AG-2 Havalı Taşlama, oto servisleri, lastik ve bakım servisleri, kaporta atölyeleri, kaynak atölyeleri, metal işleme tesisleri ve profesyonel bakım ekipleri için güçlü, dayanıklı ve verimli bir pnömatik el aleti çözümüdür.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

İlgili Ürünler
%7 İndirim
VİDEOLU
Şoklama Tüpü 8 Litre (Scotch)
%7 İndirim
VİDEOLU
Hava ve Diş Ölçer (DTG-006)
%7 İndirim
VİDEOLU
Dijital Lastik Hava Saati Dijitair (Schrader)
%7 İndirim
VİDEOLU
Dijital Lastik Hava Saati (Alligator)
%7 İndirim
VİDEOLU
Lastik Hava Saati (Alligator)
%11 İndirim
VİDEOLU
Tahliyeli Hava Basma Mandalı
%11 İndirim
VİDEOLU
Makaralı Hava Hortumu 20 Mt. 20A Bamek
%11 İndirim
VİDEOLU
Makaralı Hava Hortumu 20 Mt. Pro DHT
%4 İndirim
VİDEOLU
Plastik Hava Tabancası AGB-02
%4 İndirim
VİDEOLU
Mavi Plastik Hava Tabancası 8 Cm.
%4 İndirim
VİDEOLU
Plastik Uzun Hava Tabancası
%11 İndirim
VİDEOLU
Kırmızı Dijital Hava Saati DTG 03
%11 İndirim
VİDEOLU
50x5mm Garbayt Taş 18 Grit
%11 İndirim
VİDEOLU
Onlu Taşlama Seti
%11 İndirim
VİDEOLU
Yerli Beyaz Taş Köpük
%22 İndirim
VİDEOLU
1/2 Kuken Bijon Tabancası 55 kg. Tork
%11 İndirim
VİDEOLU
İbreli Hava Saati Pcl Aırforce
%11 İndirim
VİDEOLU
Kauçuk Telli Fırça 6,5 cm
%11 İndirim
VİDEOLU
1/4 Çekvalf Erkek Uç Yerli
%11 İndirim
VİDEOLU
13 mm Hava Jakı Ucu Yerli
%11 İndirim
VİDEOLU
10 mm Hava Jakı Ucu Yerli
%11 İndirim
VİDEOLU
8 mm Çekvalf Gövde Yerli
%11 İndirim
VİDEOLU
8 mm Çekvalf Uç Yerli
%11 İndirim
VİDEOLU
Üçlü Hava Jakı Çoğaltıcı (Ludecke)
%11 İndirim
VİDEOLU
1/2 Çekvalf Erkek Uç Greentools

Alışveriş Sepetim