Tabaka Yama R 3 30 mm (36 Adet)

Stok Kodu: TBKY-003
60.95 TL
Bu Depodan en az 200.00 TL tutarı kadar sipariş verebilirsiniz.
Tabaka Yama R 3 30 mm (36 Adet), binek ve hafif ticari araç lastiklerinde meydana gelen küçük delinmelerin onarımı için kullanılan, yüksek yapışma performansına sahip pratik bir lastik tamir ürünüdür. 30 mm çapındaki yuvarlak yapısı sayesinde delinme bölgesini ideal ölçüde kapatarak hava kaçağını önler. Esnek ve dayanıklı yapısı ile lastiğin çalışma şartlarına uyum sağlar. Servisler ve lastik tamir atölyeleri için ekonomik ve güvenilir bir çözüm sunar.
Diğer Ürünlerimiz
Tabaka Yama R 3 30 mm (36 Adet)
Tabaka Yama R 3 30 mm, özel kauçuk bileşiği sayesinde lastiğin iç yüzeyi ile güçlü bir bağ oluşturur. Yuvarlak formu, delinme noktasını merkezden çevreleyerek homojen bir kaplama sağlar ve tamir sonrası balans problemlerinin oluşma riskini azaltır. Esnek yapısı, sürüş sırasında oluşan basınç ve sıcaklık değişimlerine karşı yüksek direnç gösterir. 36 adetlik paket içeriği, yoğun servis kullanımları için ideal stok avantajı sunar.
Kullanım Alanları
Binek araç ve hafif ticari araç lastiklerinde çivi, vida gibi küçük delinmelerin içten tamir edilmesinde yaygın olarak kullanılır. Profesyonel lastik onarım uygulamalarında güvenilir sonuç verir. Uygulama öncesinde yüzeyin doğru şekilde hazırlanması, tamirin uzun ömürlü olması açısından önemlidir. Bu aşamada kullanılan lastik tamir malzemeleri, yamanın lastiğe maksimum performansla yapışmasına yardımcı olur.
Avantajları
Hızlı ve kolay uygulanabilir yapısı sayesinde işçilik süresini kısaltır. Dayanıklı ve esnek formu ile uzun süreli güvenli kullanım sağlar. Ekonomik 36 adetlik ambalajı, servis maliyetlerini düşürür. Profesyonel standartlara uygun yapısı ile güvenli sürüşe katkı sunan, etkili ve pratik bir tabaka yama çözümüdür.
