Tabaka Yama R 2 40 mm (25 Adet)

Stok Kodu: TBKY-002
60.92 TL
Bu Depodan en az 200.00 TL tutarı kadar sipariş verebilirsiniz.
Tabaka Yama R 2 40 mm (25 Adet), binek ve hafif ticari araç lastiklerinde oluşan küçük ve orta ölçekli delinmelerin güvenli şekilde onarılması için kullanılan, yüksek yapışma performansına sahip profesyonel bir lastik tamir ürünüdür. 40 mm çapındaki yuvarlak yapısı sayesinde delinme bölgesini ideal ölçüde kapatarak hava kaçaklarını önler. Esnek ve dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü tamir imkanı sunar. Lastik servisleri ve yol yardım uygulamaları için pratik ve ekonomik bir çözümdür.
Diğer Ürünlerimiz
Tabaka Yama R 2 40 mm (25 Adet)
Tabaka Yama R 2 40 mm, özel kauçuk bileşiği sayesinde lastiğin iç yüzeyi ile güçlü bir kimyasal bağ oluşturur. Yuvarlak formu, delinme noktasını merkezden çevreleyerek homojen bir kaplama sağlar ve tamir sonrası sızdırmazlığı artırır. Esnek yapısı, lastiğin sürüş esnasında maruz kaldığı basınç ve sıcaklık değişimlerine uyum sağlayarak güvenli kullanım sunar. 25 adetlik ambalaj içeriği, servis kullanımlarında stok avantajı sağlar.
Kullanım Alanları
Binek ve hafif ticari araç lastiklerinde çivi, vida gibi delinmelerin içten onarımında yaygın olarak kullanılır. Profesyonel lastik tamir uygulamalarında güvenilir sonuç verir. Uygulama öncesinde yüzeyin doğru şekilde hazırlanması, yamanın performansı açısından büyük önem taşır. Bu aşamada kullanılan lastik tamir malzemeleri, yamanın lastik yüzeyine maksimum tutunma sağlamasına yardımcı olur.
Avantajları
Hızlı ve pratik uygulama imkanı sunar. Dayanıklı ve esnek yapısı sayesinde uzun ömürlü tamir sağlar. 40 mm çapı ile birçok standart delinme için ideal ölçüdedir. Ekonomik 25 adetlik paketi ile servis maliyetlerini düşürür. Profesyonel lastik tamir işlemleri için güvenilir ve etkili bir tabaka yama çözümüdür.
