Telefon Hattı : 4440591
Whatsapp Destek Hattı : 08508888173
İndirim
45.00 TL
KDV Dahil

12x1.50 Alyan Bijon Somunu (12 Alyan)

Kategori: Bijon
  • eskisehir-jant-gobegi-bilezigi

Stok Kodu: BJN-003

45.00 TL

12x1.50 diş ölçüsüne sahip alyan bijon somunu, birçok Toyota, Honda, Hyundai ve Ford modelinde jant montajı için kullanılır. Alyan başlık yapısı sayesinde güvenli montaj ve sade bir jant görünümü sunar.

Stokta Var

12x1.50 alyan bijon somunu, 12 mm çap ve 1.50 mm diş aralığına sahip olup, belirtilen araç modellerinde jantın poryaya sağlam şekilde sabitlenmesini sağlar. Binek araçlarda yaygın olarak kullanılan bu ölçü, hem orijinal hem de aftermarket jant uygulamalarında güvenle tercih edilir.

Yüksek mukavemetli çelikten üretilmiş yapısı, yüksek tork değerlerine dayanıklıdır ve uzun süreli kullanımda bijon dişlerinde aşınma riskini azaltır. Alyan (içten altıgen) başlık tipi, klasik bijonlara göre daha toplu ve şık bir görünüm sunar; özellikle dar kollu ve spor jant tasarımlarında avantaj sağlar.

Çinko veya siyah oksit kaplama seçenekleri sayesinde paslanmaya ve dış etkenlere karşı dirençlidir. Mevsimsel lastik değişimleri, jant yükseltme işlemleri ve spor jant uygulamalarında güvenle kullanılabilir.

Teknik Bilgiler

  • Diş Ölçüsü: M12x1.50

  • Başlık Tipi: Alyan (İçten Altıgen)

  • Malzeme: Yüksek mukavemetli çelik

  • Kaplama: Çinko kaplama / Siyah oksit

  • Kullanım Alanı: Jant – tekerlek montajı

Uyumlu Marka ve Modeller (Genel)

  • Toyota: Corolla, Camry, RAV4

  • Honda: Civic, Accord, CR-V

  • Hyundai: Elantra, Sonata, Tucson

  • Ford: Focus, Fiesta (bazı modeller)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

İlgili Ürünler

Alışveriş Sepetim